SAM'S PLACE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1739 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sam's Place. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 19:38 Zoals altijd top!
23 sep 2022 om 20:13 prima voor elkaar
22 sep 2022 om 6:43 Precies op tijd, lekker eten zoals altijd. Helaas zijn de bezorgkosten wel vrij prijzig, wij wonen op nog geen 500 meter afstand.
12 sep 2022 om 9:59 Eten was lekker maar bezorging duurde anderhalf uur!
10 sep 2022 om 21:16 De zak patat is goed, maar 65 minuten wachten voor 1 zak patat is wel erg lang. Dat moet korter kunnen. En ik vind het vreemd wanneer je op de directe website besteld, de emails ontvangt via Thuisbezorgd.nl
4 sep 2022 om 19:31 De laatste keren dat we besteld hebben vinden we de kwaliteit en de smaak van de friet en snacks achter uit gaan. Friet was smakkeloos en de snacks te ver doorgebakken. Erg jammer dat de kwaliteit zo achteruit is gegaan.
29 aug 2022 om 7:21 Eten was weer top, keurig op tijd. Kapsalon frikandel is een echte aanrader! Beste snackbar in Heerhugowaard.
15 aug 2022 om 0:03 2x pizza's en het was echt veel. Portie patat groot voodoende voor twee personen. Wachttijd was een uur, naar het was binne het uur bezorgd. De 3 euro bezorgkosten zijn wel hoog.
8 aug 2022 om 20:32 Zeer slecht, sate van de Haas de sate was taai, droog en aangebrand (zeer prijzig). De sate saus moest denk ik erbij besteld worden was net aan een eetlepel. Prijs kwaliteit diep om te schamen wat we voor het totale bedrag geleverd kregen.